GARNI HOTEL VILA MILORD RESORT+381 (0) 24 602 800
ul. Splitska aleja 19, Palić 24413 Pogledajte mapu
Pages in English  
 
Vila Milord - Palić

Intelektualni kapital i inovaciona sposobnost organizacije ne mogu jedno bez drugog. Povećanje intelektualnog kapitala doneće vam više ideja, ali će jedino povećanje inovacione sposobnosti omogućiti da te nove ideje sprovedete u delo. Šta vam vredi znanje ako se ne primenjuje?

"Sposobnost organizacije da kontinuirano stiče nova znanja, i brzo prevede stečena znanja u akciju jeste vrhunska poslovna konkurentna prednost."--Jack Welch

U odnosu na vaše specifične potrebe, predavači će zajedno sa Vašim menadžment timom, raditi na kreiranju i sprovođenju onih edukacionih programa koji će u vašoj firmi doprineti poboljšanju poslovnih performansi. Osnovni cilj obuke jeste sticanje konkretnih znanja i veština ili korisnih sposobnosti zaposlenih da bi se povećala efikasnost, sve opšta produktivnost kompanije i na kraju krajeva da bi se olakšao proces rada samih radnika i putem novih znanja povećala njihova vrednost.
Ukoliko želite da povećate konkurentnu prednost vaše organizacije na tržištu potražite nas, pozovite nas 024/602 800 ili pišite nam dostupni smo 24/7.

Internet marketing

Vila Milord - Palić

Napravili ste najbolji svetleći mač, a ne možete da ga prodate, zato što niko ne zna za njega i svi Džedaji kupuju one ‘bez veze’ sablje iz sazvežđa Jagnjetion. Mi imamo rešenje za Vas, a to je Internet marketing. Provereni kanali komunikacije, dostupni pobunjenicima i Imperiji. Neka svi čuju za Vaše proizvode i usluge
Saznajte više

Internet poslovanje i transformacija poslovanja

Vila Milord - Palić

Da su nas ovi iz NASA-e poslušali, sada bi im shuttle-ovi još radili, ali eto, neće da slušaju. Lepo smo im rekli: ‘Stavite Donate dugme na sajt i rešili ste finansije. Internet donosi nove potencijale, a mi Vam možemo pomoći da se značajno pozicionirate na Internet tržištu. Samo Vas jedan klik deli od spoznaje.
Saznajte više

Internet prodaja

Vila Milord - Palić

Kako prodati neki proizvod, a da pri tome dobijete novac, a da Vaše klijente ne očerupaju i da im ne pokradu podatke? Kako da pratite porudžbine i sve korake obrade i dostave? Kako da Vam klijenti budu zadovoljni? Kako da Vam serveri budu bezbedni? Kako da izgradite integritet i pouzdanost?
Saznajte više

E-mail marketing

Vila Milord - Palić

To što Vi radite je spam. Ako želite da naučite šta je E-Mail marketing, odvojite koji EUR. Spam-ovanje je ilegalno, kažnjivo i nije lepo. Unapredite odnos sa postojećim klijentima, segmentirajte ih i imajte potpunu analitičku statistiku njihovih potrošačkih navika.
Saznajte više

Marketing socijalnih mreža

Vila Milord - Palić

E tu je prava gužva. Malo, malo, pa se pojavi neka nova socijalna mreža. Šta sa informacijama i kako ih pravilno proslediti? Da li ovaj posao može da radi sekretarica? Upoznajte se sa SMM-om, Social Network Driving-om, Social Media Copywriting-om i social network applications rešenjima. Naučite kako da kontrolišete i povećavate Vaš mrežni uticaj.
Saznajte više

Google poslovna primena

Vila Milord - Palić

Ako ste geek koji drži do sebe, onda ovaj seminar nećete propustiti. Danas Google sve zna, od Teorije struna, do takmičenja u mokrim majicama. Zna sve sexy sajtove koje ste gledali, kao i gde ćete na letovanje. Pošto svi znamo da je znanje moć, a pošto Google sve zna, onda možemo zaključiti da je Google moćan i kao takav Vam treba u poslovanju.
Saznajte više

Facebook poslovna primena

Vila Milord - Palić

Kako povećati prinose na farmi, a pri tome biti u dobrosusedskim odnosima sa okolinom? Ako imate nejasnoća sa agro-ekonomskim pokazateljima ili želite da napravite baštu baš kao Vaš komšija, a nećete da ga pitate, na pravom ste mestu.

Saznajte više

Twitter poslovna primena

Vila Milord - Palić

E šta se tu dešava – pojma nemam! Niti je šta jasno. Neke kratke poruke, svi nešto pametno postavljaju, citiraju latinske poslovice, svi PR, marketing i SEO eksperti (default bio na Twitter-u). Šta napisati u 140 karaktera, ni oglas ne može da stane.

Saznajte više

Linkedin poslovna primena

Vila Milord - Palić


Imate poslovnih pitanja, trebaju Vam saveti stručnjaka, želite da završite posao, ali nećete da platite kolegu 800.00 EUR, kada možete mnogo jeftinije u Indiji? Svi profesionalci na jednom mestu.

Saznajte više

Flickr i Youtube

Vila Milord - Palić

Slika govori više od reči, pogotovo ako je video. Multimedia je ozbiljna grana privrede. Naučite kako postavljati multimedijalne sadržaje, kako sisteme povezati sa Vašim postojećim sajtom i kako da generišete kvalitetan saobraćaj. Sve u oblak. U stvari, ne baš sve, one slike sa letovanja sklonite na sigurno.
Saznajte više

Cloud servisi

Vila Milord - Palić

Oblaci se dele na: sedefaste oblake, kumuluse, kumulonimbuse, dropboxuse, googluse, thinkfreeuse i mnoge druge. Saznajte sve o oblacima. Naučite kako da se teleportujete u oblak. Tamo čuvajte sve dokumente, tako da ste potpuno bezbrižni. Diskovi Vam više nisu potrebni, osim za slike sa letovanja, iz prethodnog seminara.
Saznajte više

Android poslovna primena

Vila Milord - Palić

Imate dobar tablet, za šta ga koristite. Možemo identifikovati tri slučaja upotrebe: služi Vam da muvate cice u teretani, jer je dokazano da je bolje imati što veći ekran, koristite ga za posao, pa Vam se drastično smanjuje vreme provedeno ispred računara i koristite ga kombinovano. Sva tri slučaja su potpuno opravdana. Ako se odlučite za drugu i treću varijantu, pomoćemo Vam da integrišete sve poslovne servise u Vaš tablet, a da i dalje budete sexy.
Saznajte više

Scientia nebula - nauka o magli

Vila Milord - Palić


Veština govorništva je ozbiljna stvar. Često govorimo, to se dešava skoro svaki dan. Kako nešto reći, a da Vas svi razumeju, podjednako je važno kao i nešto reći, a da Vas niko ne razume.


Saznajte više

Mućke – Only fools and horses

Vila Milord - Palić

U modernoj ekonomskoj literaturi, Del Boy je zauzeo mesto u svim granama, od makroekonomije, do direktne prodaje. Prodaja je ozbiljna nauka i zahteva mnogo vežbe, truda i prirodnog talenta. Dobar prodavac prodaće sve. Sa dobrom prodajom, imaćete više novca, pa ćete moći da kupite eksterni disk, na koji ćete staviti slike sa letovanja. Ovladajte veštinama prodaje.
Saznajte više

Dosadašnje aktivnosti pogledajte na: "flickr" i "facebook" stranicama!

Sa klijentima postupamo potpuno profesionalno u skladu sa strukom i ne gledamo u klijenta, kao da gledamo u nekoliko novčanica od 500.00 EUR. Nama nije prihvatljivo da prema klijentima nastupamo nekorektno, sa nerealnim cenama i drugim poslovnim parametrima, pa ne zastupamo poslovnu politiku “Daj da ga oderemo, a posle – ko ga šiša”, nego zastupamo poslovnu politiku kvalitetnog poslovnog odnosa. To znači da stvarno želimo da pomognemo našim klijentima da unaprede sopstveno poslovanje i da, kao posledicu toga, sarađujemo na dugoročnom planu – jednom naš klijent – uvek naš klijent.

PREDAVAČI: Nebojša Skenderović, Chief Executive Officer/Founder (Nesk WebArt) Boris Teodosijević, General Manager (Nesk WebArt)


*Svaka sličnost opisnih tekstova, korišćenih u izradi ove stranice, sa originalnim tekstovima Nesk WebArt-a je namerna, na čemu smo im veoma zahvalni.