GARNI HOTEL VILA MILORD RESORT+381 (0) 24 602 800
ul. Splitska aleja 19, Palić 24413 Pogledajte mapu
Pages in English  
 
Vila Milord - Palić

Upoznajte Vilu Milord

Tradicija i iskustvo od 1875.

Vila Milord je ekskluzivni objekat za odmor koji se nalazi u samom centru turističkog kompleksa Palić koji okružuje prelepo istoimeno jezero. Vila se nalazi u glavnoj aleji, na samom prilazu Palićkom jezeru i okružena je sopstvenim parkom sa stoletnjim rastinjem koji dostiže svoj puni sjaj u prolećnim i letnjim mesecima.
Vila je izgrađena krajem 19-og veka (1875.god.) u stilu secesije koja je u potpunosti renovirana i adaptirana po najvišim svetskim standardima ujedno zadržavajući svoju tradicionalnu eleganciju. U duhu tradicionalne atmosfere i sa novom paletom usluga započeta je nova era ugostiteljstva januara 2006. godine.
Vila Milord je rezidencijalnog tipa, raspolaže sa 15 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica (optimalnog kapaciteta 30 ležaja) od toga:
2 apartmana,
2 poluapartmana i
11 soba sa francuskim ležajem (mogu biti prilagođene u dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu).
Sve sobe imaju sopstveno kupatilo i opremljene su sa:
-kablovskom televizijom,
-klima uređajem,
-telefonom sa direktnim izlazom,
-mini bar frižiderom,
-sefom,
-u celom objekatu je dostupna besplatna bežična (wifi) internet konekcija.
Svim gostima vile je obezbeđen zatvoreni parking prostor u sklopu dvorišta samog objekta (sa 24-časovnim video nadzorom).
Ponudu Vile Milord pored noćenja sa doručkom krasi i savremeno opremljeni Spa centar, sa sadržajem:
-bazen u zatvorenom sa BaduJet mlaznicom koja pored prodorne masaže omogućava plivanje u mestu,
-hidromasažni bazen sa toplom vodom,
-sauna sa infracrvenim grejačima i
-prostorija za masažu.
U letnjem period za potpuni užitak gostima je na raspolaganju i bazen na otvorenom.
U sklopu objekta se još nalaze i tv sala (ili sala za zabavu) i seminar sala kapaciteta do 30 osoba.

Vila Milord je otvorena tokom cele godine za sve goste koji žele da svoj odmor provedu u njenom prelepom ambijentu.

Vila Milord - Palić

Ovo je čudesna vila iz devetnaestog veka, nekadašnji letnjikovac aristokratskih porodica gde se održava tradicija rafinirane usluge i gostoprimstva, mesto gde bogato iskustvo u hotelskom menadžmentu i profesionalna usluga koegzistiraju...

Milorad Štavljanin, Direktor i Menadžer hotela

"Postanite i Vi deo tradicije."


Dragi posetioče,
Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo Vilu Milord.
Vila Milord - PalićSmeštena u zelenilu stoletnjeg parka, u srcu vazdušne banje, Vila Milord poseduje sve osobine i imidž luksuznog odmarališta. Atmosfera ekskluzivnosti i kvaliteta prožima celu vilu, njen izgled i sadržaj izaziva pozitivne reakcije i kod najsofisticiranijih posetilaca. Vila Milord je savršena lokacija za Vas, bilo da ste na odmoru, poslovno ili samo u prolazu, naša ponuda pruža odličnu vrednost za Vaš novac.
"Naš glavni cilj je da premašimo sva vaša očekivanja."
Od samog otvaranja posvetili smo se obezbeđivanju maksimalnog komfora kako bi svaki gost stekao nezaboravno iskustvo za vreme boravka u vili. Ukoliko ste već boravili kod nas onda ste se i sami u to uverili. Međutim, ako nas još uvek niste posetili, želimo da Vas uverimo da ćete se u intimnom ambijentu osećati udobno kao kod kuće.
Pozivamo Vas da uživate u našem toplom gostoprimstvu i odličnoj usluzi po kojoj se izdvajamo od ostalih. Odlikuje nas privrženost nasleđenoj tradiciji zadovoljavanja potreba i zahteva gostiju na najbolji mogući način. Zahvaljujući velikoj ljubavi prema poslu i napornom radu podstakli smo goste da nam se vraćaju iz godine u godinu. U pronalaženju najboljeg načina da pospešimo našu uslugu u neprestanoj smo interakciji sa gostima i prihvatamo njihove sugestije kako bi ih novinama prijatno iznenadili i na nama sopstven način nagradili njihovu lojalnost. Počastite sebe tradicionalnim luksuzom u Vili Milord, gde vas očekuje nezaboravno iskustvo.
Radujemo se svakoj poseti, bilo da boravite jednu noć ili duže u Vili Milord ćete se osećati dobrodošli.

Osoblje Vile Milord

Prijavite se, prvi saznajte novosti: